2toDrive 

7

Je vrijheid begint bij key4all. 

Wat Houdt 2toDrive In?
2toDrive is speciaal ontworpen voor jongeren zoals jij. Je krijgt professionele rijlessen in een echte lesauto, begeleid door ervaren instructeurs. Ons programma bestaat uit ongeveer 50 rijlessen van elk 60 minuten, verspreid over een half jaar tot je 17 jaar wordt en klaar bent om je rijbewijs te halen.

Snel de Weg Op met Onze Succesformule!
Bij Key4all geloven we in een rijopleiding op maat. Je begint met een proefles waarin je de auto en instructeur leert kennen. Na de les krijg je persoonlijk advies en koppelen we je aan de instructeur die het beste bij je past. Onze lessen zijn afgestemd op jouw vaardigheden. En het beste van alles? We bieden de KEY4ALL herexamengarantie! Geen zorgen als je het examen niet in één keer haalt – je herexamens zijn altijd gratis!

8 Meest gestelde vragen
Over 2toDrive

Wat is 2toDrive precies?
  • Antwoord: 2toDrive is een rijopleidingsprogramma in Nederland voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar dat hen de kans biedt om hun autorijbewijs te halen onder begeleiding van een ervaren coach.
Wie kan mijn coach zijn bij 2toDrive?
  • Antwoord: Je coach kan iemand zijn die minimaal 5 jaar in het bezit is van een autorijbewijs en minstens 27 jaar oud is. Deze persoon moet een geldig rijbewijs hebben en mag de afgelopen 4 jaar geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad.
Kan ik met 2toDrive ook rijlessen volgen?

  • Antwoord: Ja, je kunt rijlessen volgen bij een erkende rijschool vanaf 16,5 jaar. Zodra je 17 bent geworden, mag je praktijkexamen doen.
Hoeveel coaches mag ik hebben bij 2toDrive?
  • Antwoord: Je mag maximaal vijf coaches registreren, maar slechts één coach mag je begeleiden tijdens elke autorit.
Moet ik nog steeds slagen voor het praktijkexamen?
  • Antwoord: Ja, je moet nog steeds slagen voor het praktijkexamen voordat je zelfstandig mag autorijden.
Kan ik ook met 2toDrive een rijbewijs halen voor een automaat?
  • Antwoord: Ja, je kunt met 2toDrive zowel voor een handgeschakelde als automatische auto rijlessen volgen en je rijbewijs behalen.
Hoe lang duurt het 2toDrive-programma gemiddeld?
  • Antwoord: Het programma duurt meestal tussen de 6 en 12 maanden. Dit hangt af van hoe snel je leert en hoe vaak je kunt rijden.
Moet ik extra verzekerd worden als ik met 2toDrive rij?

 

    • Antwoord: Ja, het is verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten voor je begeleiders, zodat zij gedekt zijn in geval van een ongeval terwijl ze jou begeleiden tijdens het rijden. Overleg hierover met je verzekeringsmaatschappij.

Meld je aan voor een gratis proefles!

 Bij Key4all Rijschool in Almere streven we naar succes voor al onze leerlingen. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en ontdek hoe we je kunnen helpen je autorijbewijs te behalen en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Herexamen(s)

Gezakt?  Kan gebeuren, Het kan teleurstellend zijn om voor de eerste keer te zakken voor je praktijkexamen auto. Maar maak je geen zorgen, het is niet het einde van de weg. Hier zijn enkele tips om jezelf voor te bereiden op een succesvolle herkansing. Tips voor...

Ik heb rijervaring

Heb jij rijervaring? Behaal succes met Key4all Wil je in no-time je rijbewijs halen? Bij Key4All Rijschool ben je aan het juiste adres! Met onze intensieve spoedcursus helpen we je snel en efficiënt de weg op. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne...

Ik heb nog geen rijervaring

Geen rijervaring? Op maat gemaakte lessen. Bij Key4all begrijpen we dat elke leerling anders is. Daarom bieden we op maat gemaakte lessen die zijn afgestemd op jouw leerbehoeften en tempo. Of je nu sneller leert door te doen of door te observeren, we passen onze...

Binnen 10 dagen je rijbewijs halen

Hoe slaag ik in éénkeer? Behaal succes met key4all. Wil je in no-time je rijbewijs halen? Bij Key4All Rijschool ben je aan het juiste adres! Met onze intensieve spoedcursus helpen we je snel en efficiënt de weg op. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne...

Gevaarherkenning

Gevaarherkennen! De Sleutel tot Veilig Rijden. Het is essentieel om te weten wanneer je moet remmen, gas moet loslaten of helemaal niets moet doen. Remmen is cruciaal bij slecht weer, smalle wegen, of onoverzichtelijke situaties. Het gas loslaten is een slimme zet als...

Voordelige Rijles Pakketten in Almere en Lelystad

WelkeRijlespakket?Lespakket bij key4all. Tijdens een proefles analyseert onze ervaren instructeur zorgvuldig je vaardigheden, leertempo en comfortniveau in de auto. Of je nu een ervaren leerling bent die zijn vaardigheden wil bijschaven of een onervaren leerling die...

Ontdek nu je vrijheid, start een proefles