Kies jij voor een spoedcursus rijbewijs in 10 tot 30 dagen? 

Een spoedcursus autorijlessen is een intensief programma waarbij je binnen een korte tijd leert autorijden. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel in het bezit wilt zijn van een rijbewijs, bijvoorbeeld omdat je binnenkort gaat verhuizen naar een gebied waar het gebruikelijk is om een auto te hebben, of omdat je een baan hebt gekregen waarbij je een rijbewijs nodig hebt. Een spoedcursus autorijlessen bestaat vaak uit een aantal dagen waarbij je achter elkaar les krijgt, en het is belangrijk om je goed voor te bereiden en je te concentreren tijdens de lessen om het maximale uit de cursus te halen. Houd er rekening mee dat een spoedcursus autorijlessen vaak duurder is dan een normale rijcursus met losse lessen.

Praktijk examen reserveren.

Op het moment zijn de wachttijden bij het CBR erg lang en is het soms niet mogelijk om op korte termijn een praktijk examen te plannen.
Gelukkig houden we hier rekening mee bij aanmelding van een spoedcursus, wij gaan dan namelijk voor jouw aan de slag met zoeken naar een examendatum die bij jouw spoedcursus past. Wij houden je regelmatig up-to-date mocht er een examen vrijkomen bij het CBR.

Spoed
rijbewijs halen

 Aantal rijlessen
per week

in 10 dagen 2 tot 4 uur per dag
2 weken 10 uur per week
1 maand tot 20 uur per week

 

Theorie behaald?

Wanneer jij in het bezit bent van jouw theorie certificaat kunnen wij je sneller inplannen voor het rij-examen. Ook kunnen wij bij een spoedcursus in Almere of Lelystad, een praktijk examen reserveren op een andere examen locatie. De examen locaties zijn Emmeloord, Harderwijk, of Eemnes.

Succesformule 

Bij Key4all rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs makkelijk met onze unieke lesmethodes. Een rijopleiding op maat waarmee we succesvol veel leerlingen hebben geholpen aan hun rijbewijs. Allereerst start je met een proefles om kennis te maken met de auto en instructeur, na je rit ontvang je een persoonlijk lesadvies en welke instructeur er bij je past voor de opleiding. Het rijlesspakket wordt helemaal afgestemd op jouw vaardigheden. Ook bieden wij de KEY4ALL herexamengarantie. Haal je het rijexamen niet in één keer? Dan zijn de eventuele herexamen(s) altijd gratis!

Rijschool Key4all: Snel leren & veilig de weg op

Wil jij ook voor een voordelige lesprijs rijlessen in een nieuwe lesauto? Meld je aan voor een proefles bij KEY4ALL rijschool in Almere. Onze top instructeurs beoordeeld met een 9.2 ondersteunen je graag op weg naar je rijbewijs.

KEY4ALL rijschool in Almere
Top 4 voordelen

-Geen wachtijden + direct examen reserveren

-Betaling in termijnen & lesgeld garantie

-Gratis proefles

-Key4all herexamen garantie

Reserveer nu een proefles!