Kies jij voor een rijbewijspakket auto? 

Wij bieden voordelige rijbewijspakketten waarbij je een bepaald aantal rijlessen en alle andere zaken krijgt voor een vaste prijs. Dit kan een goede optie zijn als je het rijbewijs zo snel mogelijk wilt halen en alles in één keer wilt regelen.

Er zijn verschillende soorten rijbewijspakketten beschikbaar, afhankelijk van ervaring en welke examen je wilt doen. Sommige pakketten bevatten alleen rijlessen, terwijl andere pakketten ook het examengeld en eventueel herexamen(s) bevatten.

Losse rijlessen?

Losse rijlessen zijn vaak handig als je bijvoorbeeld al enige ervaring hebt met rijden en alleen nog op bepaalde punten hulp nodig hebt. Het is verstandig om te onthouden dat het halen van een rijbewijs niet alleen afhankelijk is van het aantal rijlessen dat je krijgt. Het is ook belangrijk om voldoende tijd te nemen om je voor te bereiden op het theorie- en praktijkexamen en om te kiezen voor een rijschool met ervaren instructeurs.

Theorie behaald?

Wanneer jij in het bezit bent van jouw theorie certificaat kunnen wij je sneller inplannen voor het rij-examen. Ook kunnen wij bij een spoedcursus in Almere of Lelystad, een praktijk examen reserveren op een andere examen locatie. De examen locaties zijn Emmeloord, Harderwijk, of Eemnes.

Succesformule 

Bij Key4all rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs makkelijk met onze unieke lesmethodes. Een rijopleiding op maat waarmee we succesvol veel leerlingen hebben geholpen aan hun rijbewijs. Allereerst start je met een proefles om kennis te maken met de auto en instructeur, na je rit ontvang je een persoonlijk lesadvies en welke instructeur er bij je past voor de opleiding. Het rijlesspakket wordt helemaal afgestemd op jouw vaardigheden. Ook bieden wij de KEY4ALL herexamengarantie. Haal je het rijexamen niet in één keer? Dan zijn de eventuele herexamen(s) altijd gratis!

Rijschool Key4all: Snel leren & veilig de weg op

Wil jij ook voor een voordelige lesprijs rijlessen in een nieuwe lesauto? Meld je aan voor een proefles bij KEY4ALL rijschool in Almere. Onze top instructeurs beoordeeld met een 9.2 ondersteunen je graag op weg naar je rijbewijs.

KEY4ALL rijschool in Almere
Top 4 voordelen

-Geen wachtijden + direct examen reserveren

-Betaling in termijnen & lesgeld garantie

-Gratis proefles

-Key4all herexamen garantie

Reserveer nu een proefles!