Kies jij voor een proefles? 

Een proefles autorijden is een rijles waarbij je kennis maakt met een rijinstructeur en kunt ervaren hoe het is om les te krijgen van een professioneel. Meestal duurt een proefles ongeveer een uur en geeft de rijinstructeur je informatie over hoe het rijlesproces verloopt en wat je kunt verwachten tijdens de reguliere rijlessen. Ook kun je tijdens de proefles alvast een aantal basisvaardigheden oefenen, zoals het starten en stoppen van de auto en het maken van een bocht. Een proefles autorijden is handig als je twijfelt of je wel rijlessen wilt nemen, of als je wilt kijken of een bepaalde rijschool bij je past. Je kunt een proefles autorijden boeken bij door telefonisch contact op te nemen of via de website van de onze rijschool.

Theorie behaald?

Wanneer jij in het bezit bent van jouw theorie certificaat kunnen wij je sneller inplannen voor het rij-examen. Ook kunnen wij bij een spoedcursus in Almere of Lelystad, een praktijk examen reserveren op een andere examen locatie. De examen locaties zijn Emmeloord, Harderwijk, of Eemnes.

Succesformule 

Bij Key4all rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs makkelijk met onze unieke lesmethodes. Een rijopleiding op maat waarmee we succesvol veel leerlingen hebben geholpen aan hun rijbewijs. Allereerst start je met een proefles om kennis te maken met de auto en instructeur, na je rit ontvang je een persoonlijk lesadvies en welke instructeur er bij je past voor de opleiding. Het rijlesspakket wordt helemaal afgestemd op jouw vaardigheden. Ook bieden wij de KEY4ALL herexamengarantie. Haal je het rijexamen niet in één keer? Dan zijn de eventuele herexamen(s) altijd gratis!

Rijschool Key4all: Snel leren & veilig de weg op

Wil jij ook voor een voordelige lesprijs rijlessen in een nieuwe lesauto? Meld je aan voor een proefles bij KEY4ALL rijschool in Almere. Onze top instructeurs beoordeeld met een 9.2 ondersteunen je graag op weg naar je rijbewijs.

KEY4ALL rijschool in Almere
Top 4 voordelen

-Geen wachtijden + direct examen reserveren

-Betaling in termijnen & lesgeld garantie

-Gratis proefles

-Key4all herexamen garantie

Reserveer nu een proefles!