Wat zijn de stappen? 

Om je rijbewijs te halen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Allereerst moet je minimaal 16.5 jaar oud zijn voor het behalen van een rijbewijs voor een personenauto (categorie B). Voor sommige andere rijbewijscategorieën, zoals vrachtwagen- of busrijbewijzen, moet je ouder zijn.

Verder moet je in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs en moet je een medische verklaring kunnen overleggen waaruit blijkt dat je geschikt bent om te rijden. Je moet ook voldoen aan de geldende rij- en rusttijden.

Om je rijbewijs te halen, moet je een aantal stappen volgen:

 1. Schrijf je in voor een proefles bij Key4all rijschool.
  Na afloop van je proefles krijg je uitgebreid les advies op persoonlijk niveau.
 2. Volg rijlessen en bereid je voor op het theorie-examen.
  Minimaal 1 keer per week is raadzaam voor goede opbouw van ervaring.
 3. Maak het theorie-examen en behaal een voldoende.
  Volg online theorie lessen en oefen examenvragen.
 4. Maak een afspraak voor het praktijkexamen en bereid je hierop voor.
  Door drukte bij het cbr is het verstandig dit minimaal 2 maanden vooraf te plannen. (Bij spoed eerder)
 5. Maak het praktijkexamen en behaal een voldoende.
 6. Zodra je het praktijkexamen hebt gehaald, kun je je rijbewijs aanvragen bij je gemeente.

Het is belangrijk om voldoende tijd te nemen om je voor te bereiden op het theorie- en praktijkexamen, zodat je de beste kans hebt om op de eerste keer te slagen. Kies bij Key4all voor ervaren instructeurs die je kunnen helpen bij het voorbereiden op het examen. Als je vragen hebt over het rijbewijsproces, kun je altijd terecht bij een van onze instructeurs

Theorie behaald?

Wanneer jij in het bezit bent van jouw theorie certificaat kunnen wij je sneller inplannen voor het rij-examen. Ook kunnen wij bij een spoedcursus in Almere of Lelystad, een praktijk examen reserveren op een andere examen locatie. De examen locaties zijn Emmeloord, Harderwijk, of Eemnes.

Key4all succesformule 

Bij Key4all rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs makkelijk met onze unieke lesmethodes. Een rijopleiding op maat waarmee we succesvol veel leerlingen hebben geholpen aan hun rijbewijs. Allereerst start je met een proefles om kennis te maken met de auto en instructeur, na je rit ontvang je een persoonlijk lesadvies en welke instructeur er bij je past voor de opleiding. Het rijlesspakket wordt helemaal afgestemd op jouw vaardigheden. Ook bieden wij de KEY4ALL herexamengarantie. Haal je het rijexamen niet in één keer? Dan zijn de eventuele herexamen(s) altijd gratis!

Rijschool Key4all: Snel leren & veilig de weg op

Wil jij ook voor een voordelige lesprijs rijlessen in een nieuwe lesauto? Meld je aan voor een proefles bij KEY4ALL rijschool in Almere. Onze top instructeurs beoordeeld met een 9.2 ondersteunen je graag op weg naar je rijbewijs.

KEY4ALL rijschool in Almere
Top 4 voordelen

-Geen wachtijden + direct examen reserveren

-Betaling in termijnen & lesgeld garantie

-Gratis proefles

-Key4all herexamen garantie

Reserveer nu een proefles!