Alvast je autorijbewijs halen? 

2todrive is een rijopleidingsprogramma voor jongeren van 16 tot en met 18 jaar in Nederland. Het programma is bedoeld om jongeren op een verantwoorde manier voor te bereiden op het autorijden. Tijdens het programma krijg je rijlessen van een professionele rijinstructeur en oefen je gewoon in een echte lesauto. Na afloop van het programma kun je direct doorgaan naar het praktijkexamen voor het rijbewijs. Het 2to drive-programma bestaat uit ongveer tot 50 rijlessen van elk  60 minuten, verdeeld over een periode van ongeveer een half jaar tot je 17 jaar wordt en mag afrijden. Je kunt je direct aanmelden voor een proefles bij een van onze instructeurs.

Theorie behaald?

Wanneer jij in het bezit bent van jouw theorie certificaat kunnen wij je sneller inplannen voor het rij-examen. Ook kunnen wij bij een spoedcursus in Almere of Lelystad, een praktijk examen reserveren op een andere examen locatie. De examen locaties zijn Emmeloord, Harderwijk, of Eemnes.

Succesformule 

Bij Key4all rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs makkelijk met onze unieke lesmethodes. Een rijopleiding op maat waarmee we succesvol veel leerlingen hebben geholpen aan hun rijbewijs. Allereerst start je met een proefles om kennis te maken met de auto en instructeur, na je rit ontvang je een persoonlijk lesadvies en welke instructeur er bij je past voor de opleiding. Het rijlesspakket wordt helemaal afgestemd op jouw vaardigheden. Ook bieden wij de KEY4ALL herexamengarantie. Haal je het rijexamen niet in één keer? Dan zijn de eventuele herexamen(s) altijd gratis!

Rijschool Key4all: Snel leren & veilig de weg op

Wil jij ook voor een voordelige lesprijs rijlessen in een nieuwe lesauto? Meld je aan voor een proefles bij KEY4ALL rijschool in Almere. Onze top instructeurs beoordeeld met een 9.2 ondersteunen je graag op weg naar je rijbewijs.

KEY4ALL rijschool in Almere
Top 4 voordelen

-Geen wachtijden + direct examen reserveren

-Betaling in termijnen & lesgeld garantie

-Gratis proefles

-Key4all herexamen garantie

Reserveer nu een proefles!