Geslaagd eerste examen 86%

Deskundige instructeurs.

Onze prioriteit bestaat uit de beste begeleiding te bieden vanaf het moment na de proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen zelf. Wij bestaan uit een ervaren team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Waarom kiezen voor ons?

Wij weten dat elke leerling uniek is en daarom zorgen onze instructeurs voor een veilige en verantwoorde manier om je autorijbewijs te behalen. Key4all werkt met gecertificeerde instructeurs die veel ervaring hebben in het lesgeven. Heb jij ook zin om op een leuke manier te leren autorijden? Check onze voordelen en schrijf je snel in.

Top 6 voordelen

Door het regelmatig bijscholen van de instructeurs kunnen ze de nieuwste tips en tricks overbrengen naar de leerling. In combinatie met een tussen tijdse toets wordt de slaagkans vergroot met maar liefst 21%.

De meest voorname reden om 2toDrive in te voeren is om de verkeersveiligheid te vergroten. Het verleden wijst uit dat jonge bestuurders vaker betrokken zijn bij ongelukken dan bestuurders die al langere tijd hun rijbewijs hebben. Dit komt mede door het feit dat beginnende bestuurder minder ervaring hebben. Op het moment dat je een ervaren bestuurder naast je hebt zitten dan verhoogt dit de verkeersveiligheid. Op het moment dat je 18 wordt en volledig zelfstandig mag rijden heb je al (vele) kilometers gemaakt. En kun je meteen zonder begeleiding de weg  op.

Door onze unieke lesmethode heb jij minder lessen nodig dus ook minder kosten voor je rijbewijs. Als onervaren bestuurder ga jij bepaalde fases door tot een volwaardige autobestuurder. De eerste fases ben je voornamelijk bezig met de voertuigbeheersing in eenvoudige situaties. Tijdens je laatste fases beoefen je meer de complexere situaties zoals examenroutes en zelfstandig een route kunnen rijden. Daarbij helpen onze digitale apps je om ook thuis te oefenen aan je praktijklessen.

Bij Key4al geniet je altijd van vaste lestarief van € 55.50 per losse les. Uiteraard is dit in pakketprijs veel goedkoper. De proefles is € 35 voor een complete intake van 60 minuten en bij afname pakket helemaal Gratis.

Onze instructeurs staan klaar om je voor te bereiden tot een veilige autobestuurder. Of je nu in een razend tempo je rijbewijs wilt halen? Of nog eerst wat meer zelfvertrouwen wilt opbouwen? Onze professionals nemen de nodige tijd voor jouw persoonlijke situatie.

Ongeluk zit in een klein hoekje, mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste praktijk examen? Dan zorgen wij voor de eventuele herexamen(s)!

Wij verwachten dan ook dat je in deze tussentijd minimaal 4 blokuren hebt gereden voor een gratis herexamen. Op deze manier bespaar jij ruim € 245 wat je beter in je rijlessen kunt investeren.